Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 9

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 9

Recenzie (156)

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Předně musím zdůraznit, že pro Addamsovu rodinu mám velkou slabost a že jsem se na tenhle animák fakt těšil. Potěšilo mě i to, že se to řídí původním seriálem, tedy i originálem. A že tahle animace (která je i v komiksech) Addamsovým zatraceně sedne a že i tady je legendární znělka přesně taková, jakou jí známe ze seriálu. Po trailerech to ovšem vypadalo, že tenhle film bude nepovedený a navíc strašlivý průšvih, ale ani jedno se díkybohu nekoná. Hlavní zápletka je samozřejmě naprosto klasická, tupá, předvídatelná, ale nakonec proč ne. Zpracována ovšem mohla být lépe, neboť stále cítím, že ty čtyři hvězdy dávám opravdu jen k mé slabosti k Addamsovým a že je to spíše na 3*, ale zase na druhou stranu... filmy na 3* jsou kolikrát horší. Takže ačkoliv do druhého dílu je rozhodně co zlepšovat a i přesto, že to ani zdaleka nedosahuje kvalit původního seriálu či obou hraných filmů, furt to jsou Addamsovi v té nejklasištější podobě a už jsme dostali i jejich mnohem horší verze. A navíc jsem se u toho bavil, nechyběla známá hudba ani známé vedlejší postavy, nenudí to a je to prostě dobré tak akorát. Takže ve výsledku jsem naštěstí docela spokojen a na dvojku se těším. 70%. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Jaká je nová Addamsova rodina? Postavičky po letech opět připomínají původní kresby, narativ ale spíše připomíná příběh Střihorukého Edwarda, než cokoli jiného. Jen je to opravdu kraťoučké a není to tak chytrá zábava, jakou by člověk po tolika letech fungování této značky očekával. Nenároční diváci a hlavně děti budou ale samozřejmě spokojeni. Beru to jako osvěžení brandu a připomenutí pro nové generace. Brala bych do budoucna nový seriál na dlouhé zimní večery. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ani zďaleka taká katastrofa, ako sa šušká. Zopárkrát som sa uchechtol, čo je viac ako som čakal. Ono sa tvorcovia nakoniec viac inšpirovali Nožnicovorukým Edwardom či Truman Show, než pôvodnými či hranými Adamsovcami, v čom možno tkvie kameň úrazu pre mnohých fanúšikov tejto rodinky. Ale tento animák má spád, slušný dej, problém skôr vidím v tom, že aj keď sú v centre pozornosti obe decká, ich dejové línie nie sú príliš rozvinuté, ide najmä o to, aby každý z početnej rodiny dostal aspoň aký-taký priestor. Skrátka by Addamsovcom podľa mňa slušala ešte štvrťhodinka navyše. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Addamsovu rodinu mám rád a to jak Sonnefeldovi hrané filmy z devadesátek,tak původní seriál ze šedesátých let.Přesto mě ale nový animák nepřesvědčil už v traileru a realita je snad ještě slabší.Přitom tu byl velký potenciál,který by mohl být v animovaném filmu využit mnohem více než ve filmu hraném.Místo toho tu máme sice lehce stylizovanou,leč sterilní a vlastně ani nemoc zábavnou podívanou se hodně slabým příběhem.Chápu,že tu nejspíš byla snaha přiblížit tuhle dnes už polozapomenutou rodinu mladším divákům,ale určitě by se to dalo udělat lépe než jedním z nejslabších animáků posledních let...40% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Celkom som sklamaný s toho ako to padlo, pretože trailer vyzeral lákavo, no bohužiaľ pri samotnom sledovaní ma to nadšenie s nových Adamsovcov rýchlo prešlo. Prišlo mi to strašne suché, bez nápadu (jeden alebo dva dobré hlody to nezachránia), ani animácia sa mi moc nepáčila a vlastne ma nebavili moc ani postavy. Cele mi to prišlo nejaké vykastrované. Sklamanie bolo pri tomto animaku skoro rovnako veľké ako nuda. 50% - 2* ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)
  • Jedná sa o prvý film o rodine Addamsovcov, kde Pugsleyho (Finn Wolfhard) dabuje detský dabér. V dosavadných snímkoch bol vždy dabovaný dospelým hercom. (belinko)
  • Vo filme sa rodina Addamsovcov presťahuje do Westfieldu v New Jersey, mesto, v ktorom sa narodil a vyrastal Charles Addams, tvorca rodinky Addamsovcov. (belinko)

Reklama

Reklama