Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (86)

plagát

Escape Room: Niet úniku (2021) 

Alternativnejsi konec se mi libi o poznani vice. Lepsi provazanost, smyslnost a trosku "hororovy" nadech oproti klasicke verzi. Alternativa teda za 4*.

plagát

Špindl (2017) odpad!

Cenim, ze je nekdo schopny tomuto dat vubec 1*.

plagát

Avatar: Cesta vody (2022) 

Graficka pecka! Dejove to dost strada a sedet 3 a ctvrt hodiny v kine take neni jen tak. Nicmene za kouzelne zabery to ve vysledku jednoznacne stoji.

plagát

Monstrum (2022) (seriál) 

Moc měkké. Více vystrašený jsem byl kdysi dávno, kdy jsem o něm četl.

plagát

Stranger Things - Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (2022) (epizóda) 

Uwaaaaaaa kdo tohle vymysli!!! To je neskutecnej narez!!! Stranger Things je snad fakt jediny serial na svete, kde kvalita graduje kazdou serii, to neni mozny proste!! Porad je z ceho brat, porad je to naprosto skvely a uzasny a oh muj boze asi jsem prodelal serialovy orgasmus! Jak mame vydrzet cekani na posledni dva dily, nemam absolutne poneti. PS: Finale teto serie 2 a pul hodiny!?? Tak to je naprosty masakr!!!

plagát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Odvazna rodinna komedie. Dlouho se mi nestalo, aby se doslova cele kino, po celou dobu filmu, smalo. Co minuta, to naprosta perla. Z filmoveho Vysehradu mam rozhodne radost!

plagát

Venom 2: Carnage prichádza (2021) 

Co ztraci na pribehu, dohani vtipnymi hlaskami. Ja se urcite nenudil, z nejakeho duvodu me Venom jako “radobt hrdina” bavi. Realne tak 3,6/5 - nicmene s ohledem na podhodnoceni davam 5.