Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Krimi
  • Dráma
  • Rozprávka
  • Dobrodružný

Recenzie (657)

plagát

Angelino vianočné želanie (2020) 

Nebylo to až tak sociálně smutné, jak by se mohlo zdát z prvních minut filmu, a je dobře, že prejedene děti západního dneska dostanou naservirovane i setkání s realitou ne tak dávnou, kdy otec rodiny na roky musel odjet za moře, aby svou rodinu zabezpečil.  A ajfoun jsou pouze moderní noviny. 7.5/10.

plagát

Představa o tobě (2024) 

Povedeny romanticky film s klasickym schematem stojici na vice nez poctivem herectví Anny H. Pripojuji se ke kritice "hudebni" stranky veci, byt tam ta oplzlost boys bandu asi byla soucasti umeleckeho vyrazu autoru filmu, ale hvezdicku navic davam za zamysleni nad fanatickym jednanim davu. Hlavni postava se mi zdala byti po celou tu dobu jaksi dusevne mimo, mozna opet umelecky zamer tvutcu vyjadrujici psych obranu cloveka od utleho mladi vystavrnrho nadmernemu zajmu verejnosti. Je dobre, ze se film vyhnul drogovym otazkam. Dojem 7/10.

plagát

Vytoč môjho agenta (2024) (seriál) 

Urcite nadprumerny komedialni serial, o tridu (nebo hvezdu) lepsi nez kupr normalizacni akta x, kterej Soudruzi nakonec nedovysvetlili. Bohuzel se vsak neubranil vykyvum kvality a to i mezi dejinyma linkami. Vztah otce s dcerou supr, Hadka s vietnamkou druhy supr, na druhe strane linka Kronerove a jeji dialogy s Krejcirem katastrofa a postava Marty Issove, to byl primo scenaristicky zlocin. Presto si myslim, ze divacky neuspech byl nezaslouzeny, mozna zpusobeny tim, ze serial byl uz tydny predzverejnen na streamu, mozna tim, ze cesky divak neusne, pokud mu z obrazovky netecou hektolitry krve a nevypadne jedba az dve mrtvoly. Herecky. Za mne zivotni vykon Marty Issove, kvalitni komedialni nadstandard u Mastalire, objev roku u Juristove a Ripove. A super herci v kameo hrajici sebe sama. Celkovej dojem 7.5/10.

plagát

Vytoč môjho agenta - Episode 8 (2024) (epizóda) 

Vice nez dustojne zakonceni. Skoda vsak, ze tvurci nakonec z postavy Marty Issove udelali nesebevedome male kacatko. Za tuto scenaristickou vrazdu hvezdicka dole, jinak bych dal plnou palbu a pochvali pred nastoupenym druzstvem. 8/10.

plagát

Vytoč môjho agenta - Episode 7 (2024) (epizóda) 

Linky kolem Kronorove se proste scenaristum nedari a ted nici i postavu M. Issove. Zachranuje to Polivka svym potapenim serialu - takhle napsano to zni fajne dialekticky. 5/10.

plagát

Slzotvůrce (2024) 

Prilis čitelné, dialogy tezkopadne, hudba jednotvarne melodramaticka, herecky neprozite, vyzneni kycovite a neduveryhodne.

plagát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) 

Prumer nekde na urovni komedialniho oktopusu. Autori se zamotali do vlastniho velikosti a uz nesleteli na zem. Herecky az na Fialovou, Krenkovou a Bockovou nic moc, Machacek vylozena bida, nezvladnutej posledni dil jde hodne i na jeho vrub. 5/10.

plagát

Vytoč môjho agenta - Episode 5 (2024) (epizóda) 

Silne nevyrovnany dil. Na jedne strane skvely Maskalir, linka matky s dcerou i chemie Loj Majer, na strane druhe tragedie se starnoucim producentem.a neposlouchatelne sepsane dialogy mezi Krejcirem a Kronovou. 5/10.