Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (142)

djsaly 

všetky recenzie používateľa

Povedzme si to na rovinu "BULVÁR" veď tým žije celé naše malé európske Slovensko! Ruku na srdce, kto si to ani raz nepozrel? Kto nezávidel, nepenil, neskočil z okna prízemia:D, nerozplakal sa pri pozeraní s nemým úžasom tváre doma v tmavej kutici na "CELEBRITY" ShowBiznisu! úspešných, bohatých a krásnych ľudí, ktorých aspoň môže vidieť prostredníctvom televíznej obrazovky na najúspešnejšej slovenskej komerčnej televízii prakticky od jej založenia a v prime-time! O sledovanosti a obľúbenosti tohto formátu hovoria čísla a tým nemalou mierou pridáva na sledovanosti i jej moderátorka..moje hodnotenie je 0a1/2* ()

bobo7171 odpad!

všetky recenzie používateľa

12 hodin denne pracujuci ludia ziju z ruky do huby a televizia ukazuje ako si na ukor 12 hodin pracujucich ludi zije hornych 10tisic... je to totalny hnus a vysmech. zo mna zavist urcite nehovori, lebo ja sice tych 12 hodin denne makam, ale som spokojny s tym co mam a nepotrebujem sa ukazovat svetu. televizia by mala pouvazovat ci by nebolo vhodne tie peniaze ktore sa pouziju na natocenie tejto supidity na nieco rozhodne prospesnejsie 0% ()

Reklama

SOLOM. odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla „pecka“. Viděl jsem to všehovšudy jen asi třikrát, ale nestačil jsem zírat. Já povětšinou znám jen starší slovenské herce (herečky), zpěváky (zpěvačky) či politiky a moderátory, ale nestačil jsem zírat, kdo všechno je u nich dnes považován za celebrity. Ono je to jak u nás v ČR, ale naši sousedi těch kokotů a slepic mají snad ještě dvakrát víc. Každopádně jsem rád, že tenhle společenský póvl není jen u nás…páč když vidím některé ty zjevy s IQ šumící trávy, tak se mi otevírá kudla…Ale je bohužel spousta lidí, pro které jsou tihle lidi hotové modly a i díky nim se točí tyhle ty sračky… ()

3Libras odpad!

všetky recenzie používateľa

Relácia o našich celebritkách a všetkých tých posh podujatiach, na ktoré chodia. Také niečo by asi nikdy nebola šálka mojej kávy ani zďaleka, ale kým reláciu robila na začiatku Lucia Hablovičová, tak to fakt malo aj celkom úroveň. To čo prišlo s Erikou Judínyovou je aj odpadom nazvať slabé slovo. Po kanáloch by som na jej mieste chodila. Naozaj nechápem, že niekomu nemôže byť trápne sa takto prezentovať. To má zo seba dobrý pocit, že čo dokázala ?! Rozoberanie úplných trápností a to ešte neskutočne infantilným štýlom. Grc. ()

Furmi odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto je príklad toho čo v televízii skutočne nemusím. Ach, jak ja neznášam rádoby celebrity čo sa narodili boháčom ktorý ich rozmaznali a hneď sú z nich celebrity, alebo kopa zlodejov (teda pardón politikov) čo tento už tak dosť zničený štát ničia ešte viac a snažia sa s neho vyťažiť čo najviac. Kopisko módnych návrhárov, hlúpych moderátorov a neviem čoho ešte. Humus prvého stupňa. 0% ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama