Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

corona odpad!

všetky recenzie používateľa

" A už tu máme pána riaditeľa (ministra,továrnika,herca,speváka,moderátora...atď) aj s jeho pani manželkou, ktorá má krásne šatôčky dovezené až z Milánka, a krásne topánočky z Parížka a celá je krásnučko nastylovaná a krásne si spolu zatrskali na parketíčku", to som nepojedla divné huby ale to bola reportáž z Plesu v opere a la Eričôčka J. a to som žiaľ ani moc neprehnala. ()

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Vo vyspelom civilizovanom svete sú za celebrity považovaní spisovatelia, vedci, umelci či režiséri. V čiernej diere Európy zvanej Slovensko sú však za celebrity považovaní alkoholici, feťáci, zlatokopky (kurvy), tunelári či kadejakí primitívovia. Sledovať túto reláciu je čisté utrpenie a je utrpením sledovať hromadu imbecilov typu Braňo Mojsej či múmie ako Eva Máziková, ktorí sú považovaní za VIP. Toto nie je smotánka, ale Zakysanka po záruke, z ktorej môže človek dostať riadnu hnačku. ()

Reklama

adamulefa odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto ešte stále chodí v bedni??? Kto toto stále pozerá?! Kto!? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Veď dokonca aj moja babka nenávidí Smotánku. Keby som si mal vybrať tak namiesto tohoto mi pustite nejakú random telenovelu. Tam ide aspoň o voľačo. ()

ljukyljuk odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď to moderovala Jana Hospodárová, bolo to ok. Keď to moderovala Lucia Hablovičová, stále to bolo ok. A potom prišla Erika s Lolitkou a poriešili to :D ...naozaj, kedysi aspoň ako-tak vkusnú reláciu o spoločenských akciách sprznila na ten najhorší suterén, plný trápnych dohadov, rozhovorov z ruchových mikrofónov a podliezania sa všetkým možným i nemožným (a.k.a Harabin) ()

bobo7171 odpad!

všetky recenzie používateľa

12 hodin denne pracujuci ludia ziju z ruky do huby a televizia ukazuje ako si na ukor 12 hodin pracujucich ludi zije hornych 10tisic... je to totalny hnus a vysmech. zo mna zavist urcite nehovori, lebo ja sice tych 12 hodin denne makam, ale som spokojny s tym co mam a nepotrebujem sa ukazovat svetu. televizia by mala pouvazovat ci by nebolo vhodne tie peniaze ktore sa pouziju na natocenie tejto supidity na nieco rozhodne prospesnejsie 0% ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama