Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

Anderton odpad!

všetky recenzie používateľa

Pojem "morálny úpadok západnej spoločnosti" bol pre mňa iba prázdnou frázou, dokiaľ som neuvidel v televízii Smotánku. Relácia, ktorá tvrdí mladým slovenským ženám, že budú šťastné jedine po boku muža typu Boris Kollár. Priblblé otázky moderátorky robia povrchných snobov aj z tých známych osobností, ktoré sú normálne. ()

Gothar odpad!

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že kompletne som videl iba jeden diel, aby som si mohol urobiť názor. A ten názor je ten, že toto snáď nikto nemôže sledovať pravidelne. Pripadalo mi to ako relácia iba pre celebrity, kde sa celebrity potešia tomu, že niekto sa ich niečo pýta a odpovedajú na kameru (kto má novú kabelku a tak) a potom sa to odvysiela. K tomu sa pridajú zvláštne efekty s hviezdičkami, preexponovaním a debilnou hudbou a je to! 0 % toto je fakt relácia namiesto ktorej je lepšie pozerať sa na bielu stenu. ()

Reklama

GTS_PUNK odpad!

všetky recenzie používateľa

Pravdepodobne najhlbšie dno toho, čo sa dokáže na Slovensku dostať do televízneho éteru. Hlboko pod všetkými hroznými a nezáživnými štúdiovými seriálmi leží počin, ktorý sa nazýva Smotánka. Či už je sladká, kyslá alebo na šľahanie, jedno je isté. Zaručene vám z nej bude zle. Keď občas pri mojom raritnom sledovaní televízie natrafím práve na túto reláciu, nestačím sa čudovať, čo vidím. Zábery z večierkov, kde chodia všetky rádoby celebritky s falošným úsmevom na perách a akože sa radi vidia. Hádžu pohľady do kamery, cez ktorú vidíte ich pokrivené egá a chýbajúce chrbtové kosti, zatiaľ čo do týchto záberov akýsi hlas číta ceny ich norkových kožuchov a latexových čižiem. Bežným obsadením relácie sú: silikónové sliepky, prominentní doktori, mafiáni, zlodeji, postmonopauzálne rárohy zo Slovenky, extravagantní vyžehlení seladóni, riaditeľky módnych prehliadok, postaršie páry vyžierajúce švédske stoly na Plese v opere a stovky ďalších zjavov, na ktoré by bežný Slovák najradšej napľul chrachel vytiahnutý až z päty. Celú túto estrádu navyše manažuje moderátorka, každý týždeň oblečená do niečoho, pričom si poviete "Čo to má, k*rva, na sebe?!" Smotánka je reláciou - žumpou o žumpe. Je to prehliadka nechutného luxusu a na Slovensku výsmech obyčajnému, slušne pracujúcemu človeku. Odpad, odpad a ešte raz odpad. ()

gumli odpad!

všetky recenzie používateľa

Snáď ešte horší hnoj ako Na streche.To vážne niekoho zaujíma kto s kým chodí,ktorá je v siedmom mesiaci tehotenstvá,že sa nejaká hlúpa nana dala prefarbiť,že si nejaký chruňo kúpil nové auto?To je teda otras,a zase sme pri tom istom ako Na streche,Slovensko má viac celebrít ako napr.USA.Veď mi by sme ich mohli aj vyvážať do krajín kde majú nedostatok takých šašov.Otázka ale je,kto by chcel takých šašov. ()

redwik odpad!

všetky recenzie používateľa

Už len pohľad na počet percent ktoré prischli tejto relácií musí človeku dokázať, že pozrieť si čo i len jednu časť je obrovská strata času. Príde mi divné keď sa niekto zaujíma o súkromie alebo večierky tých najväčších hereckých a speváckych hviezd. Preto skutočne nedokážem pochopiť: čo za človeka môže mať záujem o "slávnych" ľudí zo Slovenska? Prečítal som si cca 10 ostatných komentárov a súhlasim s každým z nich. Zaujímavý komentár: Kangaxx: "Odpad, nie za spracovanie, ale za tému, ktorej sa venuje." - odpad! ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama