Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sovietska vesmírna stanica sa zrútila na Zem, priamo na Manhattan, do opusteného tunela newyorského metra. To by vôbec nebol problém, ak by pád stanice neprežili organizmy, nachádzajúce sa na jej palube: zmutované jedovaté pavúky. Kreatúry sa rýchlo rozlezú po okolí, požierajúc všetko, na čo natrafia. Aby toho nebolo málo, potvory rastú akosi príliš rýchlo a rovnakou rýchlosťou rastie aj ich apetít... (beso74)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (61)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tibor Takács má punc béčkového televízneho režiséra, ktorý točí brakové nízkoropočtové nezmysly. Hlúpe scénare, príšerní herci, smiešne digitálne triky, prostoduchá réžia. Tento krát ma však príjemne prekvapil. V rámci filmoch o vraždiacích pavúkov sa mu podaril reparát. Čakal som, že to bude rovnaká sračka ako jeho snímok "Snežní pavúci" z roku 2007. Ale nebola. Zmutované pavúky z Manhattanu ma pobavili. Film "Spiders" sa mu napočudy celkom podaril. *** ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Mám slabost pro pavouky a ti maj ode mě 2 hvězdy navrch. Technicky velmi dobře zpracováno, úvodní sekvence je výborná. Dobře, královna je místy hodně pixelová, ale zase to vyvažují vyvržené vnitřnosti a jiné lahůdky. Hodně blízké Vetřelcům, a to nejen kvůli W.Hopemu, - vojáci, královna, vajíčka, rozervané hrudní koše, armáda, biologická zbraň... Jen když došlo na pronásledování královny, stal se z toho hon na Godzillu a musel jsem se chtě nechtě smát. Klasická oddechovka s volnějším rozjezdem, jak bývalo u ekohororů zvykem, která se nakonec pěkně rozšoupne. Zábavné a trikově podařené. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Po rozlomení meteoritu narazí niekoľko úlomkov do starej ruskej družice obiehajúcej okolo zeme. V jednej z častí, ktorá dopadne do New York-ského metra sa však nachádzajú mimozemské pavúky. Vláda a príslušné zložky ihneď miesto evakuujú, uzavrú a vyhlásia karanténu. Kroky, ktoré sú v TV prezentované ako ochrana spoločnosti však nie sú úplnou pravdou. Ako to už býva zvykom, armáda U.S. má s nálezom svoje vlastné plány. Amatérske sci fi, ktoré sa od jeho podobným líši len celkom slušnými efektami ( pokiaľ sa neobjaví "kráľovná" ). Dialógy či logické myslenie jednotlivcom sa neoplatí ani komentovať. Každopádne viac napätia prežijete v rade na čerstvé pečivo. Pokiaľ sa chcete aspoň miknúť od strachu. Použite osvedčenú metódu - pohľad do zrkadla. Mne to pomáha :) ..strata času - 30%. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak ďalšia konina o pavúkoch. A to som sa nádejal, že možno tento raz niečo lepšie... tak možno nabudúce. Dejovo ohlodané len na akúsi atrapu osvedčenej schémy monster filmov - nehoda, požieranie všetkých okolo, boj s príšerou, víťazstvo, v poslednej scéne ale niečo zostáva.... Snažili sa tu síce aj o vzťahovú odbočku (manželské problémy), no bolo to zúfalo nedotiahnuté a bez nápadu so scenárom škôlkára. No a pavúčkovia? Strašné na pohľad, bohužiaľ v tom zlom zmysle - digitálna umelina z toho kričala na dva kilometre. Skrátka, strata času. 30/100 ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Každý kdo zná režiséra Takácse, ví, že tenhle chlapík má na svém kontě již celou řadu filmů a většina z nich patří do odpadních vod. Není taky divu, když většinou točí pro Nu Image, takže jsem neočekával ani tentokrát žádné zázraky. Navíc filmy o pavoucích většinou balancují na hranici odpadu (až na pár výjimek). K mému překvapení to však tentokrát až taková sračka nebyla a místy jsem tu zaznamenal i zajímavou atmosféru. Především pak samotný začátek vypadal slibně a než propukla ona „invaze) naplno, měl i samotný děj slušný náboj. Bohužel pak přišli na řadu digitální pavouci a bylo po umění. Ti malí ještě ušli a přestože byli skoro nezranitelní, dočkáme se několika zajímavých soubojů. Avšak ve chvíli, kdy se z betonu doslova vynoří obří královna, jsem „rezignoval“. Naštěstí průměr zachraňuje fakt, že většina filmu je natočena zábavnou formou (teda nevím, jestli to byl záměr), takže jsem se u toho místy i docela dost nasmál...(více na mém blogu : http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/spiders-2013.html ) ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené