Reklama

Reklama

Dvaja pátrači: Spy Kids 2

  • Slovensko Spy Kids 2: Ostrov stratených snov (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Od chvíle, keď zistili, že ich rodičia sú tajnými agentmi a potom ich dokonca zachránili z rúk únoscov, sa už z Carmen (Alexa Vegaová) a jejo mladšieho bračeka Juniho (Daryl Sabara) stali ostrieľaní detskí agenti. Proti sebe však nemajú len zloduchov všetkého druhu. Pri záchrane prezidentovej dcéry Alexandry (Taylor Momsenová), ktorá sa ocitla v ohrození života na jednej atrakcii zábavného parku, sa totiž dostali do sporu s konkurenčnými detskými agentmi Garym a Gertie Gigglesovcami (Matt O´Leary, Emily Osmentová). Ich otec Donnagon (Mike Judge) navyše pripravil o miesto Gregoria Corteza (Antonio Banderas), ktorý mal byť vymenovaný do pozície riaditeľa špiónskej organizácie OSS. A aby tých zlých správ nebolo dosť, falošní čašníci počas výročnej večere OSS ukradnú prototyp maskovača - prístroja, negujúceho každú energiu. Nájsť s získať ho späť majú Gigglesovci, ale Carmen s Junim sa nehodlajú vzdať a malou fintou ich pošlú celkom inde. Sami sa potom vyberú po stopách maskovača, vybavení supermoderným zariadením od strýčka Mačetu. Podľa informácií od starého známeho Fegana Floopa (Alan Cumming) navyše usúdia, že za krádežou by mohl byť samotný Donnagon Giggles. Pátranie ich privedie na malý ostrov, v ktorého blízkosti sa strácajú lode. Nájdu tu šialeného vedca Romera (Steve Buscemi), ktorý vynašiel maskovač - negátor energie, ale teraz sa ukrýva v podzemí ostrova pred svojimi vlastnými výtvormi, zmutovanými výsledkami svojich genetický pokusov. Vzápätí, žiaľ, narazia aj na Garyho a Gertie a znovu se s nimi musia stretnúť v boji o maskovač. Na pomoc im bežia rodičia Gregorio a Ingrid Cortezovci (Antonio Banderas, Carla Guginová) a babička s deduškom, ktorí sú, pochopiteľne, tiež špičkovými agentmi. Je jasné, že o ukradnutý prístroj sa na ostrove strhne veľká bitka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

Jeand´Boa 

všetky recenzie používateľa

Od režiséra po herce - plýtvání jejich talentem, dost možná i jejich ostuda...toto není parodie, toto není zesměšňování, toto je blbost udělaná s velkým nevkusem a vedoucí k naprosté lacinosti až trapnosti...nevěřím tomu, že by se to mohlo opravdu hodně líbit byť jen dětem...aneb úroveň jedničky pokračuje... ()

Dudek 

všetky recenzie používateľa

Snímek Spy Kids dokázal zapůsobit především skvělým nápadem a ještě lepší kombinací humoru, akce a vážných situací, a přesně to druhému dílu chybí. Důvod vzniku Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams je naprosto jasný, jedná se spíše o rychlou možnost výdělku u filmu spíchnutém horkou jehlou, přesto však dokáži dva mladí špioni zapůsobit i teď. Rodriguez se rozhodl příběh filmu zasadit do zcela nového prostředí, aby ho nikdo nemohl nařknout z přílišného opakování. Z toho samého důvodu bylo rozšířeno i špiónské oddělení a naši hrdinové získávají tak soupeře, kteří chtějí dokázat, že jsou lepší. Myslím si, že druhý díl Spy Kids trilogie za tím prvním nijak výrazně nezaostává a jedná se o vydařenou komedii. ()

Reklama

svik 

všetky recenzie používateľa

Mám Rodrigueze velice rád, ale tento díl se naprosto minul účinkem. Nezajímavé a místy bych řekl doopravdy nudné, a to i přes to, že akce byla na každém kroku. Počítačově dodělávané scény velice ubohé. Jediné co mne bavilo byl Steve Buscemi a jeho zmutovaný ostrov. 3tí díl je o mnoho zajímavější a dokonalejší, takže bohužel. ()

cinema_cz 

všetky recenzie používateľa

Čirá, nakažlivá radost z filmařiny prýští z každého políčka a kinofilovo srdce plesá. Výsledkem je ale přehuštěnost, respektive "maglajz", ze kterého nápady srší zleva zprava, ovšem je jich tolik, že než mohou být rozehrány do uspokojivé podoby, jsou přebity dvaceti dalšími. 80 % (Ondřej Vosmík, Ci 12/2002, str. 68) ()

Hopper 

všetky recenzie používateľa

Nárez, ktorý Rodriguez stvoril má za následok, že moje obe deti nechcú pozerať nič iného - a po pravde ani sa im veľmi nečudujem. Film sa rúti dopredu splašeným tempom, nie je ani veľmi kedy rozmýšľať nad dejom a hračičiek je tu toľko, že si ich nie je ani možné všetky zapamätať. Dokonca aj obaja detskí herci nie sú veľmi protivní ako to býva inde, takže výsledkom je pohodová záležitosť, na ktorej - áno priznám si to - som sa tiež skvostne bavil (kostričky nemajú chybu). ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích běží písnička zpívaná Carmen (Alexa Vega ), za ní následují nepovedené záběry a poslední scéna zahrnuje vlastníka zábavního parku (Bill Paxton) a Romera (Steve Buscemi ). (HappySmile)
  • Scéna, kde postava Antonia Banderase češe svému synovi vlasy, byla také ve filmu Čtyři pokoje v části "The Misbehavers", kterou také režíroval Robert Rodriguez, a ve které také hrál Antonio Banderas. (HappySmile)

Reklama

Reklama