Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenzie (91)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Amy je študentkou medicíny, ktorá praxuje v márnici. Po skončení služby by veľmi rada oslávila svoje narodeniny. Plán plný zábavy narúša dovoz tela Jacoba Goodnighta, brutálneho sériového vraha. Nakoľko je zábava v nedohľadne, priatelia jej pripravia prekvapenie priamo v práci. Tá sa však po krátkej chvíli mení v krutý boj o život. Jacob sa preberá zo "záhrobia" a pokračuje vo svojom krviprelievaní. Kvalita slasher snímkov sa pozná podľa prevedenia gore, originality mordovačiek či násilia. Toto je "Alpha a Omega" tohto subžánru. Tušil som, že je niečo zlé hneď od začiatku, keďže sa režisér neustále vracal k záberom z prvej časti. Neviem čo si od toho sľuboval, ale v dvojke neuvidíte okrem pribúdania mŕtvol či neustáleho jačania a pobehovania po chodbách nemocnice takmer absolútne nič (či škrtenie mám pokladať za niečo výnimočné?). Mne osobne sa jednotka páčila, no za tento výtvor by si "Simpsonovci" zaslúžil pár faciek. Nech si o mne každí myslí čo chce (!!), ale toto je zabitý potenciál pokračovania príbehu o zabijakovi s hnusným ksichtom. Pochmúrne prostredie, občasná atmosféra sú taktiež nenávratne v prdeli. Ale viete čo pribudlo?! Emocionálny prvok, v podobe dvoch súrodencov ktorý si ešte aj v čase prenasledovania vraha za chrbtom vykrikujú svoj "narušený" vzťah. Väčší pocit zadosťučinenia fanúšika hororu by divák dosiahol pri sledovaní "30 prípadov majora Zemana". Už sa teším na tie komentáre, aká že to vymakaná pecka spatrila svetlo sveta. "See no Evil 2" je prepadák jak "Nuda v Brne" - 30%. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Kýčovitá šablona mnohých pokračování se stala stavebním kamenem i tohoto slasheru a tak se obrazem přeneseme z hotelu do nemocničního prostředí. Již minule jsem vyčítal obrovské množství chyb a nelogičností, ale tentokrát to sesterské duo hravě předčilo. Nestačil jsem zírat na podbízivou naivitu scénáře – to si vážně myslí, že něco podobného může v dnešní době uspět? Jedno klišé střídá druhé, postavy zmateně pobíhají po špitále, schovávají se za nejbližší dveře či rohy a s modlitbou na rtech doufají, že je ten dvoumetrový pošuk nezabije. Kane však není žádné ořezávátko a přestože už zestárl, nasadí si na ksicht škrabošku a začne prorážet zdi, dveře a mříže, jakoby tam ani nebyly. Navíc je mazanější a hlavně rychlejší než zbytek postav. Jeho orientační smysl je obdivuhodný, stejně jako fakt, že je vždy na daném místě dřív, nežli prchající postava. Dokonce se dokáže schovat pod pitevní vozík, aniž by si ho někdo všimnul. Nebýt pohledné Danielle Harris, tak jsem se na to asi ani nedodíval. Zbytek osazenstva totiž podal prachmizerné výkony. Chelan Simmons moc hereckého talentu nepobrala a většinou diváky upoutá pouze svým poprsím, takže u ní mě její výkon ani moc nepřekvapil, ale co to proboha předváděla Katharine Isabelle? Kromě rajcovní scény z pitevního stolu to byla nejhorší role, v jaké jsem jí kdy viděl. O zbytku už raději mluvit nebudu vůbec. Tohle že měl být nejděsivější slasher tohoto roku? To ať se na mě nikdo nezlobí, ale já bych See No Evil 2 označil za jeden z nejzbytečnějších filmů roku 2014. Kromě docela vydařeného hudebního doprovodu a asi dvou scén se mi tu nelíbilo vůbec nic. 30% ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„See No Evil 2“ není slasher, který by zásadně zasáhl do žánru a něco nového přinesl. Je to horor, který hraje s tím, co má a nesnaží se o něco víc. Je to vyvražďování a unikání, což je podáno přesně v takové formě, jak očekáváte a chcete. Jako bonus k tomu máte celkem snesitelné postavy. Musím ale říct, že to gore mě přece jen trochu zklamalo, protože jsem od sester čekal trochu více. Film jako celek ale docela obstál a já jsem si ho docela užil. ()

FromHell 

všetky recenzie používateľa

Sakra veľké sklamanie.Na toto som sa naozaj tešil.Obe horrorové princezničky Katharine Isabelle a Danielle Harris v jednom filme,to vraví samé za seba :) Myslel som si,že SoskaSisters po vynikajúcej American Mary ,prinesú znova niečo originálne.No nestalo sa a dopadlo to fakt biedne. 40 % ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Podobne ako pri prvom filme o Jacobovi Goodnightovi sme boli svedkami príbehu, ktorý sa dal očakávať. Jacob sa po prevoze do márnice preberie práve na pitevnom stole a nakoľko opäť uvidí skupinku mladých ľudí dopúšťať sa hriechov, rozhodne sa konať. Pokračovanie maratónu hororov počas dušikového víkendu ma doviedlo aj k tomuto príbehu, ktorý skalných fanúšikov takýchto slasherov nesklamal, ale ani nijako zvlášť nenadchol. Michael Myers, Victor Crowley, Jason Vorhees či Leatherface majú ďalšieho konkurenta a možno by to chcelo týchto týpkov postaviť proti Avangerom. Minimálne ako scifi-horor-komédia by sa to uchytilo, aj keď fanúšikovia záporných postáv by sme boli určite za. To Marvel family by s tým určite mala problém. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (6)

  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)
  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)
  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)

Reklama

Reklama